مکمل هایی که برای بیماران دیابتی مورد استفاده قرار می گیرند، هیچگاه جایگزین داروهای ضد دیابت نیستند اما این فرآورده ها حاوی موادی هستند که به بهبودی این بیماران کمک نموده و همینطور از بروز آسیب های ناشی از پیشرفت این بیماری جلوگیری می کنند.

این مکمل های غذایی کمک می کنند تا کنترل قند خون بهتر انجام شود و از طرفی با تقویت سیستم دفاعی بدن، بهبود متابولیسم سلولی، کمک به خونسازی، جلوگیری از آسیب عصبی، رفع خستگی و بیحالی و همینطور جلوگیری از بروز سکته های قلبی و مغزی، زندگی بهتری را برای مبتلایان به دیابت فراهم می نمایند.

مکمل های غذایی ویژه بیماران دیابتی حاوی انواع ویتامین ها، مواد معدنی، اسیدهای چرب و همینطور عصاره های گیاهی هستند که با تاثیرات زیر بر بدن، ایفای نقش می کنند.

کنترل قند خون

عنصر کروم به حفظ قند خون در محدوده طبیعی کمک می کند.

آلفا لینولئیک اسید و منیزیوم مقاومت سلول ها نسبت به انسولین را کاهش می دهند و به کنترل قند خون کمک نمایند.

بیوتین باعث تقویت اثر آنزیمی در بدن می شود که مصرف گلوکز را افزایش می دهد.

زردچوبه، دارچین، شنبلیله و خربزه تلخ نیز از جمله گیاهانی هستند که اثر آنها در کمک به کنترل قند خون ثابت شده است.

متابولیسم

ویتامین ب۶ کمک می کند تا متابولیسم پروتئین و گلیکوژن به خوبی انجام شود.

عنصر روی در متابولیسم درشت مغزی ها مشارکت می کند. در این صورت کربوهیدرات ها، چربی ها و پروتئینهای موجود در مواد غذایی شکسته شده و انرژی آنها آزاد می شود.

دستگاه عصبی

عناصر منیزیوم، مس و ید و همینطور ویتامین های نیاسین، بیوتین، ب۱، ب۲، ب۶ و ب۱۲ باعث می شود تا دستگاه عصبی عملکرد طبیعی داشته باشد.

خون

آهن و‌ ویتامین های ب۲، ب۶، ب۱۲ و فولیک اسید در شکل گیری و عملکرد صحیح سلول های خونی نقش دارند.

سیستم ایمنی

عناصر روی، سلنیوم، و مس و همینطور ویتامین های ث و د در عملکرد درست سیستم ایمنی بدن نقش دارند.

از طرفی منگنز و ویتامین ای از سلول های بدن در برابر استرس اکسیداتیو محافظت می نمایند.

آلفا لینولئیک اسید یک آنتی اکسیدان قوی است که از نوروپاتی دیابتی جلوگیری می کند و درد ناشی از آسیب رادیکال های آزاد به بافت های بدن را کاهش می دهد.

رفع خستگی و بی خالی

ویتامین های گروه ب با بهبود وضعیت متابولیسم بدن و آزاد شدن انرژی، باعث از بین رفتن احساس خستگی و بی حالی می شوند.

جلوگیری از سکته

ویتامین ب۱۲ سبب می شود تا میزان آمینواسید هوموسیستئین که یکی از عوامل زمینه ساز سکته است افزایش پیدا نکند.

فهرست