برای خرید کالا های سلامت در جشنواره زمستانه نسخه اول شرکت کنید.

خواص لیندن (Linden) و فواید متفاوت آن

گیاه لیندن خاصیت آرامبخش دارد، به مبارزه با التهاب کمک می‌کند، درد را کاهش و باعث بهبود عملکرد دستگاه گوارش می‌شود. از کاربردهای درمانی لیندن در صنعت داروسازی می‌توان به تهیه قطره سرفه، تولید شیره شیرین یا روغن‌های طعم‌دار و کمک به ‏درمان صرع اشاره کرد. همچنین امروزه از عصاره غنچه لیندن در ترکیب شامپوهای ضد ریزش مو استفاده می‌شود. ‏لیندن به طور سنتی به دلیل خاصیت نرم‌کنندگی بر روی پوست سر مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین دارای ‏خواص آرامبخش، ضد التهاب و ضد باکتری نیز می‌باشد.‏ اگرچه مصرف مقادیر متعادل این گیاه بی خطر است، لیکن توصیه می‌شود افرادی که از داروهای دیورتیک استفاده می‌کنند، کسانی که مشکلات قلبی دارند و کودکان، زنان باردار و شیرده از مصرف آن خودداری کنند.
خواص لیندن

مقدمه

آیا می دانید گیاه لیندن چیست؟ اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که به گیاهان دارویی علاقه دارید، شاید برایتان جالب باشد که با خواص گیاه لیندن آشنا شوید. این گیاه که به نام درخت تیلیا شناخته می شود، خواص درمانی شگفت انگیزی دارد. پس اگر شما هم می خواهید بدانید که گیاه linden چیست، به شما پیشنهاد می دهیم تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.

معرفی گیاه لیندن

درخت لیندن متعلق به جنس درختان Tilia است که معمولاً در مناطق معتدل آمریکای شمالی، اروپا و آسیا رشد می‌کنند. خانواده درخت‌های لیندن شامل گونه‌های Tilia cordata ،Tilia vulgaris ،Tilia platyphyllos و Tilia tomentosa می‌شود. گونه‌هایی از این درخت نیز به طور پراکنده در جنگل‌های شمال کشورمان وجود دارد. گونه‌های تیلیا اغلب درختان بزرگ و برگ‌ریز هستند که معمولاً ارتفاع آنها به 20 تا 40 متر می‌رسد. برگ‌های مورب قلبی ‌شکل دارند، هرمافرودیت بوده، گل‌ها دارای دو قسمت نر و ماده هستند که توسط حشرات گرده افشانی می‌شوند. درختان لیندن پوست خاکستری تیره و گل‌هایی به رنگ سبز و زرد دارند. بخش دارویی این گیاه را برگ، غنچه لیندن و پوست آن تشکیل می‌دهد که هر کدام برای هدف‌های درمانی متفاوت مورد استفاده قرار می‌گیرند.

 

درخت لیندن

 

فواید درمانی و خواص لیندن

آنتی اکسیدان‌هایی مانند فلاونوئید‌ها، کوئرستین، تیلیروسید و کامفرول از تیرکیبات مفید موجود در گیاه لیندن هستند. این گیاه همچنین حاوی روغن‌های فرار و اسید‌های آمینه است. این ترکیبات خواص ارزشمندی نظیر مقابله با التهاب، تورم و احتباس مایعات‏ را به آن بخشیده‌اند. برخی از مهم‌ترین خواص درمانی لیندن به شرح زیر است:

 

غنچه لیندن

 

کاهش اضطراب و رفع علائم ناشی از آن

یکی از خواص گل لیندن در طب سنتی کاهش اضطراب و دلشوره و ایجاد آرامش است. بررسی‌ها نشان می‌دهد این گیاه در کاهش علائم مربوط به اضطراب مانند سوء هاضمه، تپش قلب و استفراغ موثر است. به نظر می‌رسد که عصاره لیندن از اثرات انتقال دهنده عصبی GABA تقلید می‌کند که تحریک‌پذیری سیستم عصبی را مهار می‌کنند. همچنین وجود آنتی اکسیدان‌هایی مانند فلاونوئید‌ها در ترکیب این گیاه، به تنظیم فعالیت سیستم عصبی کمک می‌کند.

 

کاهش فشار خون بالا

لیندن یک گشاد کننده طبیعی عروق است. به این معنا که به اتساع رگ‌های خونی کمک می‌کند و می‌تواند فشار خون را کاهش بدهد و به دنبال آن می‌تواند در کاهش علائم اضطراب، سردرد و … مفید باشد.

 

خاصیت ضد التهاب و مبارزه با سرطان

چای لیندن حاوی آنتی اکسیدان های قوی مانند تیلیروزید و کامفرول است که به مبارزه با التهاب کمک می‌کنند. گفتنی است التهاب مزمن با بسیاری از بیماری‌ها از جمله دیابت و سرطان همراه است.

 

کاهش التهاب و تسکین درد

آنتی اکسیدان‌های موجود در لیندن ازجمله تیلیروزید و کوئرستین قادر به کاهش التهاب، تورم و درد هستند. این ویژگی برای کمک به بهبود بیماری‌هایی مانند آرتروز یا فیبرومیالژیا مفید است.

 

خاصیت دیورتیک و برطرف کننده احتباس مایعات بدن

پوست داخلی درخت لیندن خاصیت دیورتیک و معرق دارد. دیورتیک ماده‌ای است که باعث دفع بیشتر مایعات از بدن می‌شود. این ماده همچنین برای تقویت تعریق به منظور تقویت سم‌زدایی بدن مفید است و همچنین به عنوان یک موسیلاژ در آزاد کردن بلغم موثر می‌باشد.

 

کمک به درمان سرفه

از گیاه لیندن در طب عامیانه برای تقویت عرق کردن و بهبود سرفه هنگام ابتلا به بیماری جزئی مانند سرماخوردگی استفاده می‌شود.

 

بهبود کیفیت خواب

لیندن در بهبود کیفیت و مدت خواب تاثیر مثبت دارد و از این طریق بر سلامتی تاثیرگذار است. ترکیبات گیاهی موجود در این گیاه دارای خواص آرامبخش قوی هستند که باعث آرامش و در نتیجه خواب بهتر می‌گردند.

 

بهبود عملکرد دستگاه گوارش و هضم بهتر غذا

برخی مطالعات نشان داده‌اند مصرف این گیاه در بهبود اختلالات گوارشی موثر است و به هضم بهتر غذا کمک می کند. تیلیروزید، یکی از ترکیبات موجود در این گیاه، در مبارزه با اسهال عفونی تاثیر دارد.

 

حفظ سلامت مو

لیندن به موهای بیش از حد شکننده کمک می‌کند. گردش خون را در پوست سر تقویت کرده، به موهای ضعیف استحکام می‌بخشد و در درمان ریزش مو و رشد موهای جدید موثر است.

چای لیندن چیست؟

چای لیندن یک نوشیدنی گیاهی است که از گل لیندن تهیه می‌ شود. طب سنتی با بررسی خواص گیاه لیندن به این نتیجه رسیده است که این گیاه تاثیر بسزایی در سلامتی انسان دارد. امروزه از این گیاه بی نظیر، به صورت دمنوش یا چای استفاده می کنند. فرایند تهیه و تولید این چای با دقت بالایی انجام می شود. بنابراین چای لیندن از کیفیت فوق العاده ای برخوردار است.

آیا چای لیندن کافئین دارد؟

لیندن گیاه دارویی با خواص بی نظیری است که جهت درمان اضطراب و بهبود کیفیت خواب به شدت از آن استفاده می کنند. در واقع چای لیندن به طور طبیعی فاقد کافئین است. به همین دلیل این گیاه به افرادی که به دنبال یک نوشیدنی با خواص فوق العاده هستند، به شدت توصیه می شود. این نوشیدنی به دلیل داشتن آنتی اکسیدان ها و ترکیبات مفید مانند فلاونوئید ها و اسید های آمینه، به تقویت سیستم ایمنی، کاهش اضطراب، تسکین درد های التهابی و بهبود کیفیت خواب کمک می کند.

تهیه چای لیندن

تهیه چای لیندن مانند چای سیاه می باشد. فقط کافی است حدود 1.5 گرم از گیاه لیندن را (به ازای هر یک فنجان) حدود 10 الی 15 دقیقه دم کنید. سپس می توانید این چای بی نظیر را میل کرده و از خواص شگفت انگیز آن بهره مند شوید. علاوه بر این، شما می توانید این چای را به صورت کیسه ای تهیه کرده و در یک فنجان آب جوش قرار دهید.

 

مقدار مناسب مصرف

مصرف متوسط بین دو تا چهار گرم؛ یعنی حدود سه لیوان مخلوط چای لیندن در روز ضرری ندارد. نوشیدن بیش از این مقدار ممکن است به طور بالقوه عوارض جانبی مانند تغییر فشار خون و هضم در غذا ایجاد کند. بنابراین بهتر است بیش از این میزان در روز مصرف نشود. مصرف لیندن به عنوان چای ضد التهاب متداول‌ترین روش استفاده از این داروی گیاهی است؛ اما به صورت عصاره و تنتور نیز موجود است.

 

خواص چای لیندن

 

موارد منع مصرف و عوارض جانبی لیندن

اگرچه بررسی‌ها نشان می‌دهد مصرف مقادیر مناسب گیاه لیندن برای بزرگسالان بی‌خطر است، ولی هنگام استفاده از این گیاه موارد زیر را در نظر داشته باشید:

  • مصرف بیش از اندازه این گیاه با عوارضی نظیر افت فشار خون و مشکل در هضم غذا همراه خواهد بود.
  • توصیه می‌شود در صورتی که به بیماری‌های قلبی مبتلا هستید یا به مواد غذایی خاصی حساسیت نشان می‌دهید، در مصرف این گیاه احتیاط کنید.
  • افرادی که از دارو‌های ادرار آور یا دارو‌های حاوی لیتیوم استفاده می‌کنند، نباید چای لیندن بنوشند؛ زیرا می‌تواند با این دارو‌ها تداخل داشته باشد و باعث دفع بیش از حد مایعات بدن گردد.
  • کودکان، زنان باردار و شیرده از مصرف این گیاه اجتناب کنند.

 

برگرفته از:

https://www.healthline.com/nutrition/linden-tea#TOC_TITLE_HDR_4

https://draxe.com/nutrition/linden-tea

 

اشتراک گذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

شماره تلفن شما منتشر نخواهد شد. ما از این طریق شما رو به محض دریافت پاسخ مطلع می‌کنیم.
بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محتواهای مربوط به این مقاله

مضرات چای سبز برای رحم چیست؟

مضرات چای سبز برای رحم چیست؟

چای سبز، به‌دلیل وجود آنتی‌اکسیدان‌های فراوان و خواص مفیدی مانند کمک به کاهش وزن و بهبود سلامت قلب، طرفداران بسیاری دارد. با این‌ حال، پرسشی که گاه مطرح می‌شود این است که آیا چای سبز می‌تواند برای رحم بانوان مضر باشد؟ در واقع، برخی مطالعات نشان می‌دهند که مصرف بی‌رویه چای سبز یا استفاده از مکمل‌های آن در دوران بارداری و شیردهی ممکن است باعث اختلال در جذب اسیدفولیک و افزایش ریسک سقط جنین شود. همچنین، کافئین موجود در چای سبز می‌تواند برای برخی زنان مشکلاتی از جمله افزایش شدت دردهای قاعدگی یا تحریک اندومتریوز را به‌همراه داشته باشد؛ بنابراین شناخت جوانب احتیاط در مصرف این نوشیدنی مفید اما بالقوه خطرساز، به‌ویژه برای بانوان باردار یا زنانی که به‌دنبال حفظ سلامت رحم خود هستند، از اهمیت بسیاری برخوردار است. اکنون در ادامه، مضرات چای سبز برای رحم و نکاتی را که بانوان باید درباره مصرف آن بدانند، بررسی می‌کنیم. با ما همراه باشید.

ادامه مطلب
معرفی بهترین کرم ترمیم کننده پوست + نحوه انتخاب

معرفی بهترین کرم ترمیم کننده پوست + نحوه انتخاب

پوست صورت ما به دلیل حساسیت و ظرافت بیشتری که دارد، نیازمند توجه و مراقبت ویژه‌ای است، به ‌ویژه زمانی که آسیب ‌دیده یا تحت تأثیرعوامل محیطی مانند نور خورشید، خشکی و آلودگی هوا و درمان‌های تهاجمی (مانند محصولات ضد جوش قوی، لیزر، پیلینگ یا بخیه) قرار گرفته است. انتخاب یک کرم ترمیم‌ کننده مناسب می‌تواند به بازسازی سریع‌تر پوست صورت و حفظ سلامت و زیبایی آن کمک کند. انتخاب بهترین کرم ترمیم ‌کننده پوست صورت نیازمند دقت و آگاهی از نیازهای خاص پوست است. در این مقاله به توضیح نکات مهم برای انتخاب کرم ترمیم‌ کننده مناسب، ضرورت استفاده از این کرم‌ها برای پوست صورت و ویژگی‌های بهترین ترمیم ‌کننده پوست صورت پرداخته می‌شود

ادامه مطلب
معرفی 10 مورد از بهترین کرم ترمیم کننده بعد از هایفو

معرفی 10 مورد از بهترین کرم ترمیم کننده بعد از هایفو

هایفوتراپی، روشی درمانی برای جوانسازی پوست و رفع چین و چروک‌ها است که با کمک نفوذ امواج اولتراسوند به عمق پوست انجام می‌شود. در زمان انجام این ‌روش، در برخی از موارد، ممکن است پزشک به دلیل حساسیت پوستی یا التهابات خفیف ایجاد شده، اقدام به تجویز کرم‌های ترمیم‌کننده نماید. از این‌رو بر آن شدیم که در مقاله پیش‌رو، 10 تا از بهترین کرم‌های مورد استفاده در این زمینه را معرفی کرده و به بررسی ویژگی‌های بهترین کرم ترمیم کننده بعد از هایفو بپردازیم. پس با ما همراه باشید.

ادامه مطلب
بهترین کرم ترمیم‌ کننده پوست بعد از لیزر کدام است؟

بهترین کرم ترمیم‌ کننده پوست بعد از لیزر کدام است؟

اگر از لیزردرمانی استفاده کرده‌اید و پوست شما آسیب‌دیده است، مقاله بهترین کرم ترمیم کننده بعد از لیزر را بخوانید. کرمی که برای درمان پوست خود، بعد از لیزر استفاده می‌کنید، باید از ترکیبات سالم و مؤثری برخوردار باشد. بهترین کرم ترمیم‌ کننده پوست بعد از لیزر باید بتواند پوست شما را تسکین دهد و عوارض لیزر را از بین ببرد.
اگر از لیزردرمانی استفاده کرده‌اید و پوست شما آسیب‌دیده است، مقاله بهترین کرم ترمیم کننده بعد از لیزر را بخوانید. کرمی که برای درمان پوست خود، بعد از لیزر استفاده می‌کنید، باید از ترکیبات سالم و مؤثری برخوردار باشد. بهترین کرم ترمیم‌ کننده پوست بعد از لیزر باید بتواند پوست شما را تسکین دهد و عوارض لیزر را از بین ببرد.

ما در این مقاله بهترین محصولات را به شما معرفی کرده‌ایم. محصولات معرفی‎شده، عاری از مواد شیمیایی خطرناک هستند و بهترین کارایی را برای انواع پوست دارند. برای کمک به‌ سلامت و زیبایی پوست خود، مقاله را تا انتها مطالعه کنید

ادامه مطلب
سبد خرید