برای خرید کالا های سلامت در جشنواره زمستانه نسخه اول شرکت کنید.

خواص CARNOSINE چیست؟

امروزه انتخاب و خرید محصولات آرایشی و بهداشتی از بین ده ها یا صدها محصول مشابه (با برندها و سازنده های مختلف) که هر کدام ادعا ها و مزیت های خاصی را مطرح می کنند، بسیار دشوار شده است. یکی از راه های شناخت فرآورده ها و پی بردن به کیفیت آنها، آشنایی با ویژگی تک تک اجزای سازنده آن است. در این مقاله با یکی دیگر از مواد سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی آشنا می شویم.
خواص CARNOSINE

کارنوزین یا CARNOSINE با نام شیمیایی L-histidine یک دی پپتید است که در بدن از بتا آلانین و ال هیستیدین سنتز می­شود. این ماده در غلظت­های بالا در مغز، ماهیچه و بافت­های گوارشی انسان یافت می­شود و در بدن تمام مهره داران وجود دارد. کارنوزین از خواص آنتی اکسیدانی مفیدی برخوردار است.

کاربرد CARNOSINE در تولید محصولات آرایشی

کارنوزین همراه با پرتودرمانی باعث کاهش عوارض جانبی پرتو، آسیب پوست، مسمومیت ارگانیسم، افزایش ایمنی، کاهش رادیکال­های آزاد و افزایش فعالیت میتوکندری در سلول‌های تومور می‌شود.

کاربرد CARNOSINE در تولید محصولات آرایشی چیست؟

عملکرد ماده CARNOSINE طبق مقررات آرایشی و بهداشتی شامل موارد زیر است:

  • اثر روی بدن:
    • SKIN CONDITIONING – بهبود دهنده حالت پوست (کاندیشنر).

ویژگی­های CARNOSINE جهت کاربرد در محصولات بهداشتی و آرایشی عبارتند از:

  • ضد پیری: کارنوزین­ها در برابر آلودگی از پوست محافظت زیادی می­کنند. برای همین قابلیت­های ضد پیری دارند و برای داروهای ضد پیری مانند سرم­ها، مرطوب کننده­ ها، ضدعفونی کننده­ های دست و براق کننده لب مناسب هستند.
  • ضد گلیکوزاسیون: تحقیقات نشان داده کارنوزین خاصیت ضد گلیکوزاسیون (Glycation) دارد. گلیکوزاسیون فرآیندی است که منجر به چین و چروک می­شود که محصولات مراقبت شخصی به دنبال از بین بردن آن هستند. این ماده همچنین مانند دیگر پپتیدها توانایی تقویت کلاژن را دارد که در فرمولاسیون مواد آرایشی به کار می­رود.
  • ضد آفتاب: کارنوزین از خواص تسکین دهنده و آنتی اکسیدان برخوردار است که از پوست در برابر شرایط نامساعد اکسیده شدن محافظت می­کند. این ماده به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدان همراه با ویتامین E در فرمولاسیون کرم­های ضد آفتاب به کار می­رود. در این­صورت میزان انعطاف پذیری پوست را در برابر تشعشعات مضر UV بهبود می­بخشد. ویتامین ئی نیز یک آنتی اکسیدان است که دوز اضافی محافظت در برابر رادیکال­های آزاد و اکسیژن­های فعالِ آسیب رسان پوست را فراهم می­کند.
  • حفظ سلامت پوست: کارنوزین به طور طبیعی در بدن وجود دارد و در حفظ سلامتی پوست نقش مهمی دارد. بنابراین برای استفاده موضعی و مراقبت از پوست در غلظت بین 0.05-2 درصد بی­خطر در نظر گرفته می­شود. همچنین به صورت تجاری به عنوان مکمل غذایی و بهبود بخشی شرایط مختلف سلامتی در دسترس است.

اشتراک گذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محتواهای مربوط به این مقاله

خواص CAPRYLOYL SALICYLIC ACID چیست؟

خواص CAPRYLOYL SALICYLIC ACID چیست؟

امروزه انتخاب و خرید محصولات آرایشی و بهداشتی از بین ده ها یا صدها محصول مشابه (با برندها و سازنده های مختلف) که هر کدام ادعا ها و مزیت های خاصی را مطرح می کنند، بسیار دشوار شده است. یکی از راه های شناخت فرآورده ها و پی بردن به کیفیت آنها، آشنایی با ویژگی تک تک اجزای سازنده آن است. در این مقاله با یکی دیگر از مواد سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی آشنا می شویم.

ادامه مطلب
خواص CARNITINE چیست؟

خواص CARNITINE چیست؟

امروزه انتخاب و خرید محصولات آرایشی و بهداشتی از بین ده ها یا صدها محصول مشابه (با برندها و سازنده های مختلف) که هر کدام ادعا ها و مزیت های خاصی را مطرح می کنند، بسیار دشوار شده است. یکی از راه های شناخت فرآورده ها و پی بردن به کیفیت آنها، آشنایی با ویژگی تک تک اجزای سازنده آن است. در این مقاله با یکی دیگر از مواد سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی آشنا می شویم.

ادامه مطلب
خواص CARNOSINE چیست؟

خواص CARNOSINE چیست؟

امروزه انتخاب و خرید محصولات آرایشی و بهداشتی از بین ده ها یا صدها محصول مشابه (با برندها و سازنده های مختلف) که هر کدام ادعا ها و مزیت های خاصی را مطرح می کنند، بسیار دشوار شده است. یکی از راه های شناخت فرآورده ها و پی بردن به کیفیت آنها، آشنایی با ویژگی تک تک اجزای سازنده آن است. در این مقاله با یکی دیگر از مواد سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی آشنا می شویم.

ادامه مطلب
خواص CARNITINE TARTRATE چیست؟

خواص CARNITINE TARTRATE چیست؟

امروزه انتخاب و خرید محصولات آرایشی و بهداشتی از بین ده ها یا صدها محصول مشابه (با برندها و سازنده های مختلف) که هر کدام ادعا ها و مزیت های خاصی را مطرح می کنند، بسیار دشوار شده است. یکی از راه های شناخت فرآورده ها و پی بردن به کیفیت آنها، آشنایی با ویژگی تک تک اجزای سازنده آن است. در این مقاله با یکی دیگر از مواد سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی آشنا می شویم.

ادامه مطلب
سبد خرید