برای خرید کالا های سلامت در جشنواره زمستانه نسخه اول شرکت کنید.

معرفی کامل GLYCERIN

امروزه انتخاب و خرید محصولات آرایشی و بهداشتی از بین ده ها یا صدها محصول مشابه (با برندها و سازنده های مختلف) که هر کدام ادعا ها و مزیت های خاصی را مطرح می کنند، بسیار دشوار شده است. یکی از راه های شناخت فرآورده ها و پی بردن به کیفیت آنها، آشنایی با ویژگی تک تک اجزای سازنده آن است. در این مقاله با یکی دیگر از مواد سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی آشنا می شویم.

GLYCERIN از قدیم الایام به عنوان ماده‌ای برای شادابی و جوانی پوست و مو استفاده می‌شد. این فراورده از چربی‌های طبیعی حیوانی و گیاهی به دست می‌آید با توجه به اینکه در بافت پوست مقادیری از گلیسیرین وجود دارد در نتیجه در بیشتر محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می‌شود و باعث ایجاد حساسیت یا تحریک پوستی نمی‌شود.

مشخصات و کاربرد GLYCERIN گلیسرین

مشخصات GLYCERIN

GLYCERIN مایع شفاف و بدون بویی است که در طیف گسترده‌ای از محصولات آرایشی و بهداشتی مانند صابون‌ها، کرم‌های مرطوب‌کننده، لوسیون بدن، رژلب‌ها و … استفاده می‌شود. گلیسیرین در سه مدل گیاهی، حیوانی و سنتزی تولید می‌شود. خواص همه گلیسرین ها ثابت است و زمانی که در معرض هوا قرار می‌گیرند رطوبت را به خود جذب می‌کنند. قدرت جذب رطوبت این ماده به قدری بالاست که در صنایع آرایشی و بهداشتی به شکل گسترده استفاده می‌شود.

GLYCERIN قابلیت انحلال‌پذیری در آب و اتانول را دارد اما در حلال‌های آلی از قبیل کلروفرم، بنزن، اتر و … حل نمی‌شود. نوع خوراکی گلیسیرین برای تهیه آب‌نبات استفاده می‌شود. این ماده ملین هیپراسموتیک و نرم‌کننده است که به عنوان پیشگیری از یبوست استفاده می‌شود.

کاربرد گلیسرین

  • محصولات مراقبت شخصی: GLYCERIN به دلیل خاصیت نرم‌کنندگی و روان کنندگی در تولید محصولات مراقبت شخصی استفاده می‌شود و به حفظ لطافت و رطوبت پوست کمک می‌کند.
  • محافظتی پوست: در محصولات محافظتی پوست از چین‌وچروک، محصولات درمانی جوش و جای جوش، محصولات جلوگیری کننده از زبری و خشکی پوست، محصولات مراقبتی مو و … از گلیسیرین استفاده می‌شود.
  • داروسازی: GLYCERIN در تولید خمیردندان استفاده می‌شود. وجود گلیسیرین در فرمولاسیون خمیردندان باعث جلوگیری از خشک شدن و سخت شدن خمیردندان داخل تیوپ می‌شود. گلیسیرین در صنعت داروسازی هم به منظور رطوبت دادن به قرص‌ها، افزایش ویسکوزیته داروهای مایع و حل کردن داروها استفاده می‌شود. گلیسیرین در داروهای درمان عفونت گوش و داروهای ضدعفونی‌کننده و آنتی‌بیوتیک‌ها، شربت سرفه و … استفاده می‌شود.
  • صنایع غذایی: در صنایع غذایی به عنوان جذب کننده رطوبت، حلال و شیرین کننده استفاده می‌شود. این ماده در نان، میوه‌های خشک شده، گوشت، پنیر، شکلات و … استفاده می‌شود.
  • سایر صنایع: از دیگر کاربردهای GLYCERIN می‌توان به موارد مهمی از قبیل ضد یخ رادیاتور ماشین، صنایع سلولزی، صنایع نساجی و … اشاره کرد. مصرف این ماده باید در حد تعادل باشد در غیر این صورت باعث خشکی و دهیدراته شدن پوست و ایجاد حساسیت می‌شود.

منبع:

https://www.webmd.com

اشتراک گذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

شماره تلفن شما منتشر نخواهد شد. ما از این طریق شما رو به محض دریافت پاسخ مطلع می‌کنیم.
بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محتواهای مربوط به این مقاله

بهترین خمیر دندان سفید کننده؛ معرفی 10 خمیردندان موثر ‏برای سفیدی دندان‌ها ‏

بهترین خمیر دندان سفید کننده؛ معرفی 10 خمیردندان موثر ‏برای سفیدی دندان‌ها ‏

داشتن دندان‌های سفید و زیبا تاثیر زیادی بر جذابیت لبخند و افزایش اعتمادبه‌نفس دارد اما سفید نگه ‏داشتن دندان‌ها کار ساده‌ای نیست. غذای مصرفی، آلودگی هوای تنفسی، ژنتیک و… از جمله عواملی هستند ‏که مانع سفیدی و درخشندگی دندان‌ها شده و ظاهر ما را تحت تاثیر قرار می‌دهند. البته روش‌های مختلفی ‏برای داشتن دندان‌هایی زیبا و روشن وجود دارد که برخی از آن‌ها مانند بلیچینگ، جرم‌گیری و… پرهزینه ‏بوده و برخی مانند استفاده از یک خمیردندان مناسب هزینه چندانی ندارند. اگر به دنبال بهترین خمیر دندان ‏سفید کننده برای داشتن لبخندی زیبا هستید، این مطلب را تا انتها مطالعه کنید.‏

ادامه مطلب
معرفی ‏بهترین خمیر دندان ضد حساسیت موجود در بازار

معرفی ‏بهترین خمیر دندان ضد حساسیت موجود در بازار

خمیردندان یکی از پرمصرف‌ترین لوازم بهداشتی است و انتخاب نوع مناسب آن تاثیر زیادی در سلامت دهان و دندان دارد. برای انتخاب خمیردندان مناسب پیش از هر چیز باید به وضعیت دندان‌ها توجه کرد. به عبارتی استفاده از یک خمیردندان ثابت برای همه افراد امکان‌پذیر نیست و هر فرد بسته به وضعیت دندان‌های خود نیاز به خمیردندانی با ویژگی‌های مشخص دارد، برای مثال افرادی که دندان‌های حساسی دارند باید از خمیردندانی استفاده کنند که حساسیت دندان‌های آن‌ها را کاهش دهد. البته انتخاب بهترین خمیر دندان ضد حساسیت برای این افراد اهمیت زیادی دارد که در این مطلب به معرفی چند نمونه از آن می‌پردازیم.

ادامه مطلب
بهترین خمیر دندان ضد پوسیدگی؛ معرفی و بررسی مواد سازنده ‏

بهترین خمیر دندان ضد پوسیدگی؛ معرفی و بررسی مواد سازنده ‏

داشتن دندان‌های سالم و عاری از هرگونه پوسیدگی و مشکل، آرزوی همه افراد است. به ویژه در شرایط فعلی ‏که دریافت خدمات دندانپزشکی هزینه بالایی دارد، مراقبت اصولی از دندان‌ها برای جلوگیری از پوسیدگی و ‏ایجاد مشکل در آنها از اهمیت زیادی برخوردار است. برای حفظ سلامت دندان‌ها و کاهش هزینه‌های ‏رسیدگی به آنها راه‌های مختلفی وجود دارد. یکی از بهترین روش‌ها در این زمینه استفاده از بهترین ‏خمیر دندان ضد پوسیدگی است. در این مطلب به معرفی چند مورد از بهترین خمیردندان‌ها با این ویژگی ‏می‌پردازیم. ‏

ادامه مطلب
معرفی 6 مدل از بهترین خمیر دندان بدون فلوراید + بررسی ویژگی‌ها

معرفی 6 مدل از بهترین خمیر دندان بدون فلوراید + بررسی ویژگی‌ها

بسیاری از افراد به دلایل مختلف از جمله حساسیت به فلوراید یا تمایل به استفاده از محصولات طبیعی‌تر، به دنبال خمیر دندان‌هایی هستند که فاقد فلوراید باشند. خمیر دندان‌های بدون فلوراید به عنوان یک گزینه جایگزین برای خمیر دندان‌های معمولی شناخته می‌شوند که می‌توانند بدون عوارض جانبی و با بهره‌گیری از مواد طبیعی، به بهداشت دهان کمک کنند. انتخاب بهترین خمیر دندان بدون فلوراید نیازمند توجه به ترکیبات و ویژگی‌های خاص آن است. محصولات بدون فلوراید معمولاً از عصاره‌های گیاهی، مواد ضدباکتری و ترکیبات طبیعی برای حفظ سلامت دهان استفاده می‌کنند. این خمیر دندان‌ها علاوه بر تمیز کردن دندان‌ها، به تقویت لثه‌ها، جلوگیری از بوی بد دهان و کاهش التهاب لثه‌ها نیز کمک می‌کنند. در این مقاله، به معرفی 6 مدل از بهترین خمیر دندان بدون فلوراید پرداخته و ویژگی‌های آن‌ها را بررسی خواهیم کرد.

ادامه مطلب
سبد خرید