برای خرید کالا های سلامت در جشنواره زمستانه نسخه اول شرکت کنید.

خواص CAPRYLOYL GLYCERIN/SEBACIC ACID COPOLYMER چیست؟

امروزه انتخاب و خرید محصولات آرایشی و بهداشتی از بین ده ها یا صدها محصول مشابه (با برندها و سازنده های مختلف) که هر کدام ادعا ها و مزیت های خاصی را مطرح می کنند، بسیار دشوار شده است. یکی از راه های شناخت فرآورده ها و پی بردن به کیفیت آنها، آشنایی با ویژگی تک تک اجزای سازنده آن است. در این مقاله با یکی دیگر از مواد سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی آشنا می شویم.
خواص CAPRYLOYL GLYCERIN/SEBACIC ACID COPOLYMER

کاپریل گلیسیرین/کوپلیمر سباسیک اسید یا CAPRYLOYL GLYCERIN/SEBACIC ACID COPOLYMER، با فرمول شیمیایی C10H19NO3 کوپلیمری از مونومرهای کاپریلول گلیسیرین و سباسیک اسید است. این ماده در مقادیر انبوه از طریق یک فرآیند شیمیایی که گلیسیرین را با اسید کاپریلیک ترکیب می‌کند، تولید می­گردد. گلیسیرین یک اسید آمینه و اسید کاپریلیک، یک اسید چرب است که به طور معمول از روغن نارگیل حاصل می­شود.

کاربرد CAPRYLOYL GLYCERIN/SEBACIC ACID COPOLYMER در تولید محصولات آرایشی

کاپریل گلیسیرین/کوپلیمر سباسیک اسید در تولید هایلایتر برای بازتاب رنگ نقره ­ای به کار می­رود. این ماده دارای محتوای آنتی اکسیدانی و پلی فنل غنی است و فواید مختلفی برای چندین بیماری پوستی ارائه می­دهد.

کاربرد CAPRYLOYL GLYCERIN/SEBACIC ACID COPOLYMER در تولید محصولات آرایشی چیست؟

عملکرد ماده CAPRYLOYL GLYCERIN/SEBACIC ACID COPOLYMER طبق مقررات آرایشی و بهداشتی شامل موارد زیر است:

  • اثر روی بدن:
    • HAIR CONDITIONING – بهبود دهنده حالت مو (کاندیشنر).
    • SKIN CONDITIONING – بهبود دهنده حالت پوست (کاندیشنر).
    • SKIN PROTECTING – محافظ پوست.
    • FILM FORMING – تشکیل فیلم.

ویژگی­های CAPRYLOYL GLYCERIN/SEBACIC ACID COPOLYMER جهت کاربرد در محصولات بهداشتی و آرایشی عبارتند از:

  • تشکیل فیلم: این ماده به عنوان یک پلیمر و عامل تشکیل فیلم عمل می­کند و با تعادل رطوبت در سطح پوست مرتبط است. یعنی یک مانع انسدادی روی پوست ایجاد می­کند که رطوبت را حفظ کرده و بنابراین برای پوست­های خشک مفید است.
  • پایداری: این ترکیب دارای مقدار قابل توجهی پایداری و همچنین مقاومت در برابر اکسیداسیون لیپیدی است. به دلیل این مقاومت می­توان از آن به عنوان جایگزینی برای روغن­های گیاهی، پلی ایزوبوتن، سیلیکون و استرها استفاده کرد. همچنین عاری از هرگونه بوی تند یا طعم تند مرتبط با چنین روغن­هایی است.
  • پخش رنگدانه: برای تولید رژ لب، برق لب و سایر لوازم آرایشی که دارای رنگ پراکنده هستند، مناسب است. همچنین ظرفیت پخش رنگدانه بالاتری دارد.
  • تنظیم کننده pH: از این کوپلیمر به عنوان عامل تنظیم کننده pH در فراورده ­های مراقبت از پوست استفاده می­شود. این ماده دارای خواص نرم کنندگی و صاف کنندگی طولانی مدت است که برای پوست و مو مفید است.

اشتراک گذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محتواهای مربوط به این مقاله

خواص CAPRYLOYL SALICYLIC ACID چیست؟

خواص CAPRYLOYL SALICYLIC ACID چیست؟

امروزه انتخاب و خرید محصولات آرایشی و بهداشتی از بین ده ها یا صدها محصول مشابه (با برندها و سازنده های مختلف) که هر کدام ادعا ها و مزیت های خاصی را مطرح می کنند، بسیار دشوار شده است. یکی از راه های شناخت فرآورده ها و پی بردن به کیفیت آنها، آشنایی با ویژگی تک تک اجزای سازنده آن است. در این مقاله با یکی دیگر از مواد سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی آشنا می شویم.

ادامه مطلب
خواص CARNITINE چیست؟

خواص CARNITINE چیست؟

امروزه انتخاب و خرید محصولات آرایشی و بهداشتی از بین ده ها یا صدها محصول مشابه (با برندها و سازنده های مختلف) که هر کدام ادعا ها و مزیت های خاصی را مطرح می کنند، بسیار دشوار شده است. یکی از راه های شناخت فرآورده ها و پی بردن به کیفیت آنها، آشنایی با ویژگی تک تک اجزای سازنده آن است. در این مقاله با یکی دیگر از مواد سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی آشنا می شویم.

ادامه مطلب
خواص CARNOSINE چیست؟

خواص CARNOSINE چیست؟

امروزه انتخاب و خرید محصولات آرایشی و بهداشتی از بین ده ها یا صدها محصول مشابه (با برندها و سازنده های مختلف) که هر کدام ادعا ها و مزیت های خاصی را مطرح می کنند، بسیار دشوار شده است. یکی از راه های شناخت فرآورده ها و پی بردن به کیفیت آنها، آشنایی با ویژگی تک تک اجزای سازنده آن است. در این مقاله با یکی دیگر از مواد سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی آشنا می شویم.

ادامه مطلب
خواص CARNITINE TARTRATE چیست؟

خواص CARNITINE TARTRATE چیست؟

امروزه انتخاب و خرید محصولات آرایشی و بهداشتی از بین ده ها یا صدها محصول مشابه (با برندها و سازنده های مختلف) که هر کدام ادعا ها و مزیت های خاصی را مطرح می کنند، بسیار دشوار شده است. یکی از راه های شناخت فرآورده ها و پی بردن به کیفیت آنها، آشنایی با ویژگی تک تک اجزای سازنده آن است. در این مقاله با یکی دیگر از مواد سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی آشنا می شویم.

ادامه مطلب
سبد خرید