برای خرید کالا های سلامت در جشنواره زمستانه نسخه اول شرکت کنید.

خواص CARNITINE چیست؟

امروزه انتخاب و خرید محصولات آرایشی و بهداشتی از بین ده ها یا صدها محصول مشابه (با برندها و سازنده های مختلف) که هر کدام ادعا ها و مزیت های خاصی را مطرح می کنند، بسیار دشوار شده است. یکی از راه های شناخت فرآورده ها و پی بردن به کیفیت آنها، آشنایی با ویژگی تک تک اجزای سازنده آن است. در این مقاله با یکی دیگر از مواد سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی آشنا می شویم.
خواص CARNITINE

کارنیتین  یا CARNITINE از یک اسید آمینه مشتق می­شود و یک اصطلاح عمومی برای چندین ترکیب از جمله ال-کارنیتین، استیل-ال-کارنیتین و پروپیونیل-ال-کارنیتین است.
کارنیتین، به طور طبیعی در فراورده­ های حیوانی به ویژه گوشت قرمز یافت می­شود. ماکیان، ماهی و لبنیات نیز مقداری از کارنیتین را تامین کرده و خانواده گیاهان و میوه ­ها مقادیر ناچیزی را فراهم می­کنند. به طور معمول در بسیاری از غذاها به خصوص غذاهای با منشاء حیوانی وجود دارد و به عنوان یک مکمل غذایی در دسترس است.

کاربرد CARNITINE در تولید محصولات آرایشی

 کارنیتین متعلق به نوعی هیدروکسی اسید است که توانایی لایه برداری دارد. همچنین توانایی عالی برای تسریع متابولیسم سلول­های اپیدرمی، تسریع ریزش سلول های مرده پوست و افزایش بازسازی پوست را دارد. این ماده در بهبود پوست خشک، پوسته پوسته یا تحریک شده موثر است.

کاربرد CARNITINE در تولید محصولات آرایشی چیست؟

عملکرد ماده CARNITINE طبق مقررات آرایشی و بهداشتی شامل موارد زیر است:

  • اثر روی بدن:
    • SKIN CONDITIONING – بهبود دهنده حالت پوست (کاندیشنر).
    • HAIR CONDITIONING- بهبود دهنده حالت مو (کاندیشنر).
    • ANTISTATIC- ضد الکتریسیته مو.
    • CLEANSING- پاک کننده بدن.
  • نقش در فرمولاسیون:
    • SURFACTANT – FOAM BOOSTING – عامل سطح فعال (شوینده) – پاک کننده بدن.
    • SURFACTANT – CLEANSING – عامل سطح فعال (شوینده) – تقویت کننده کف.
    • VISCOSITY CONTROLLING – عامل كنترل قوام محصول.

ویژگی­های CARNITINE جهت کاربرد در محصولات بهداشتی و آرایشی عبارتند از:

  • درمان پوست: لوسیون­های حاوی کارنیتین برای ماساژ دادن روی پوست به خصوص در ناحیه بالای ساق پا و باسن مناسب است. این ماده سبب حذف سطوح چربی، شکستن ذخیره تری گلیسیرید و حذف اسیدهای چرب آزاد است.
  • بهبود دهنده حالت پوست: حتی دوز کم کارنیتین در کرم­های پوست می­تواند پوست را مرطوب، صاف و آبرسانی کرده و به طرز دلپذیری نرم می­کند. همچنین یک تقویت کننده حسی طبیعی است که احساس لطافت و ابریشمی به پوست می­دهد.
  • امولسیفایر: به دلیل خاصیت کنترل قوام محصول می­توان از آن برای فرمولاسیون­های بدون آب استفاده کرد.

اشتراک گذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

شماره تلفن شما منتشر نخواهد شد. ما از این طریق شما رو به محض دریافت پاسخ مطلع می‌کنیم.
بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محتواهای مربوط به این مقاله

خواص CETYL HYDROXYETHYLCELLULOSE چیست؟

خواص CETYL HYDROXYETHYLCELLULOSE چیست؟

امروزه انتخاب و خرید محصولات آرایشی و بهداشتی از بین ده ها یا صدها محصول مشابه (با برندها و سازنده های مختلف) که هر کدام ادعا ها و مزیت های خاصی را مطرح می کنند، بسیار دشوار شده است. یکی از راه های شناخت فرآورده ها و پی بردن به کیفیت آنها، آشنایی با ویژگی تک تک اجزای سازنده آن است. در این مقاله با یکی دیگر از مواد سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی آشنا می شویم.

ادامه مطلب
خواص CETYL ALCOHOL چیست؟

خواص CETYL ALCOHOL چیست؟

امروزه انتخاب و خرید محصولات آرایشی و بهداشتی از بین ده ها یا صدها محصول مشابه (با برندها و سازنده های مختلف) که هر کدام ادعا ها و مزیت های خاصی را مطرح می کنند، بسیار دشوار شده است. یکی از راه های شناخت فرآورده ها و پی بردن به کیفیت آنها، آشنایی با ویژگی تک تک اجزای سازنده آن است. در این مقاله با یکی دیگر از مواد سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی آشنا می شویم.

ادامه مطلب
خواص CETRIMONIUM CHLORIDE چیست؟

خواص CETRIMONIUM CHLORIDE چیست؟

امروزه انتخاب و خرید محصولات آرایشی و بهداشتی از بین ده ها یا صدها محصول مشابه (با برندها و سازنده های مختلف) که هر کدام ادعا ها و مزیت های خاصی را مطرح می کنند، بسیار دشوار شده است. یکی از راه های شناخت فرآورده ها و پی بردن به کیفیت آنها، آشنایی با ویژگی تک تک اجزای سازنده آن است. در این مقاله با یکی دیگر از مواد سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی آشنا می شویم.

ادامه مطلب
خواص CERESIN چیست؟

خواص CERESIN چیست؟

امروزه انتخاب و خرید محصولات آرایشی و بهداشتی از بین ده ها یا صدها محصول مشابه (با برندها و سازنده های مختلف) که هر کدام ادعا ها و مزیت های خاصی را مطرح می کنند، بسیار دشوار شده است. یکی از راه های شناخت فرآورده ها و پی بردن به کیفیت آنها، آشنایی با ویژگی تک تک اجزای سازنده آن است. در این مقاله با یکی دیگر از مواد سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی آشنا می شویم.

ادامه مطلب
سبد خرید