برای خرید کالا های سلامت در جشنواره زمستانه نسخه اول شرکت کنید.

خواص CARNITINE TARTRATE چیست؟

امروزه انتخاب و خرید محصولات آرایشی و بهداشتی از بین ده ها یا صدها محصول مشابه (با برندها و سازنده های مختلف) که هر کدام ادعا ها و مزیت های خاصی را مطرح می کنند، بسیار دشوار شده است. یکی از راه های شناخت فرآورده ها و پی بردن به کیفیت آنها، آشنایی با ویژگی تک تک اجزای سازنده آن است. در این مقاله با یکی دیگر از مواد سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی آشنا می شویم.
خواص CARNITINE TARTRATE

کارنیتین تارتارات یا CARNITINE TARTRATE با فرمول شیمیایی C18H36N2O12 حاصل سنتز نمک کارنیتین و اسید تارتاریک است که با نام ال-کارنیتین شناخته می­شود. ماده L-Carnitine L-Tartrate یک پودر کریستالی سفید و یک اسید آمینه نچرال است که به بدن در تولید انرژی کمک می­کند. این ماده برای عملکرد قلب و مغز و حرکت عضلات ضروری است. این ترکیب را می­توان در گوشت قرمز، برخی سبزیجات و برخی محصولات لبنی یافت. به عنوان مکمل غذایی نیز به غذاها و نوشیدنی­ها اضافه می­شود.

کاربرد CARNITINE TARTRATE در تولید محصولات آرایشی

 طبق گزارشات تحقیقی کارنیتین تارتارات دارای اثرات ضد پیری است. دو نوع پیری پوست به صورت ذاتی و بیرونی وجود دارد که ویژگی‌های مولکولی مهمی دارند. در حالی که تفاوت‌ های مشخصی در سطح ماکرومولکولی دارند. هر دو آنها منجر به افزایش تولید رادیکال­های آزاد و کاهش سنتز کلاژن­ها می‌شوند.
استفاده از ال-کارنیتین باعث بهبود ترک­های پوست در لایه شاخی و اپیدرم لایه بیرونی پوست شکم زنان در حین بارداری می­گردد.

کاربرد CARNITINE TARTRATE در تولید محصولات آرایشی چیست؟

عملکرد ماده CARNITINE TARTRATE طبق مقررات آرایشی و بهداشتی شامل موارد زیر است:

  • اثر روی بدن:
    • ANTI-AGING – ضد پیری.
    • SEBUM-REDUCTION – کاهش سبوم.

ویژگی­های CARNITINE TARTRATE جهت کاربرد در محصولات بهداشتی و آرایشی عبارتند از:

  • ضد پیری: انتشار ال-کارنیتین در لایه­ های پوست در بهبودی چین و چروک لایه اپیدرم پوست تاثیر دارد. این ماده می­تواند به افزایش متابولیسم پوست برای بهبود خاصیت کشسانی و به حداقل رساندن ظاهر خطوط ریز کمک کند. این ماده انرژی لازم برای پوست را فراهم می­کند و با نوسازی سلولی، در کاهش علائم پیری موثر است.
  • بهبود پوست­های چرب: بیماری پوست چرب ناشی از فعالیت بیش از حد غدد چربی است که منجر به تولید بیش از حد سبوم می­شود و ظاهری براق و چرب به پوست می­دهد. کارنیتین تارتارات به عنوان یک ماده فعال، با تنظیم متابولیسم چربی به روش طبیعی، تولید سبوم را در غدد چربی انسان کاهش می­دهد.
  • درمان پوست: این ماده برای پوست­های حساس هم قابل استفاده است. یعنی در درمان انواع آسیب­های پوستی مانند اسکار، ترک­های پوستی، خشکی و جوش­های سر سیاه و سر سفید موثر است.

اشتراک گذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

شماره تلفن شما منتشر نخواهد شد. ما از این طریق شما رو به محض دریافت پاسخ مطلع می‌کنیم.
بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محتواهای مربوط به این مقاله

خواص CETYL HYDROXYETHYLCELLULOSE چیست؟

خواص CETYL HYDROXYETHYLCELLULOSE چیست؟

امروزه انتخاب و خرید محصولات آرایشی و بهداشتی از بین ده ها یا صدها محصول مشابه (با برندها و سازنده های مختلف) که هر کدام ادعا ها و مزیت های خاصی را مطرح می کنند، بسیار دشوار شده است. یکی از راه های شناخت فرآورده ها و پی بردن به کیفیت آنها، آشنایی با ویژگی تک تک اجزای سازنده آن است. در این مقاله با یکی دیگر از مواد سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی آشنا می شویم.

ادامه مطلب
خواص CETYL ALCOHOL چیست؟

خواص CETYL ALCOHOL چیست؟

امروزه انتخاب و خرید محصولات آرایشی و بهداشتی از بین ده ها یا صدها محصول مشابه (با برندها و سازنده های مختلف) که هر کدام ادعا ها و مزیت های خاصی را مطرح می کنند، بسیار دشوار شده است. یکی از راه های شناخت فرآورده ها و پی بردن به کیفیت آنها، آشنایی با ویژگی تک تک اجزای سازنده آن است. در این مقاله با یکی دیگر از مواد سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی آشنا می شویم.

ادامه مطلب
خواص CETRIMONIUM CHLORIDE چیست؟

خواص CETRIMONIUM CHLORIDE چیست؟

امروزه انتخاب و خرید محصولات آرایشی و بهداشتی از بین ده ها یا صدها محصول مشابه (با برندها و سازنده های مختلف) که هر کدام ادعا ها و مزیت های خاصی را مطرح می کنند، بسیار دشوار شده است. یکی از راه های شناخت فرآورده ها و پی بردن به کیفیت آنها، آشنایی با ویژگی تک تک اجزای سازنده آن است. در این مقاله با یکی دیگر از مواد سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی آشنا می شویم.

ادامه مطلب
خواص CERESIN چیست؟

خواص CERESIN چیست؟

امروزه انتخاب و خرید محصولات آرایشی و بهداشتی از بین ده ها یا صدها محصول مشابه (با برندها و سازنده های مختلف) که هر کدام ادعا ها و مزیت های خاصی را مطرح می کنند، بسیار دشوار شده است. یکی از راه های شناخت فرآورده ها و پی بردن به کیفیت آنها، آشنایی با ویژگی تک تک اجزای سازنده آن است. در این مقاله با یکی دیگر از مواد سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی آشنا می شویم.

ادامه مطلب
سبد خرید