برای خرید کالا های سلامت در جشنواره زمستانه نسخه اول شرکت کنید.

معرفی کامل SODIUM LAURETH SULFATE

امروزه انتخاب و خرید محصولات آرایشی و بهداشتی از بین ده ها یا صدها محصول مشابه (با برندها و سازنده های مختلف) که هر کدام ادعا ها و مزیت های خاصی را مطرح می کنند، بسیار دشوار شده است. یکی از راه های شناخت فرآورده ها و پی بردن به کیفیت آنها، آشنایی با ویژگی تک تک اجزای سازنده آن است. در این مقاله با یکی دیگر از مواد سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی آشنا می شویم.

بیشتر افراد به صورت روزانه از انواع شوینده‌های مختلف مانند خمیردندان، شامپو، صابون و … استفاده می‌کنند. در ساختار تمامی این فراورده‌ها می‌توان ردی از SODIUM LAURETH SULFATE پیدا کرد. این محصول یک ترکیب شیمیایی است که در بیشتر فراورده‌های آرایشی و بهداشتی، پاک‌کننده و خمیردندان‌ها استفاده می‌شود.

معرفی سدیم لورت سولفات

SODIUM LAURETH SULFATE یک سورفاکتانت است که باعث ترکیب آب و روغن در فراورده‌های مختلف می‌شود. ساختار سورفاکتانت این ماده باعث می‌شود تا چرک و کثیفی با شستشوی سریع از سطح پوست پاک شود.

معرفی و کاربرد سدیم لورت سولفات SODIUM LAURETH SULFATE در محصولات آرایشی و بهداشتی

آیا استفاده از سدیم لورت سولفات در محصولات آرایشی و بهداشتی خطرناک است؟

درست است که ساختارهای شیمیایی مانند SODIUM LAURETH SULFATE در درازمدت می‌توانند باعث آسیب به پوست شوند اما این آسیب‌پذیری زمانی خطرناک است. اولاً از مقدار غیرمجاز در فراورده‌ها استفاده شود و ثانیاً توانایی رخنه به پوست را داشته باشد.

البته بر اساس تحقیقاتی که در مورد این ماده انجام شده عوارض این ماده بیشتر روی افرادی خود را نشان می‌دهد که دچار چالش‌های پوستی هستند. برخورد این ماده باعث ایجاد سوزش در آن‌ها شده است. افرادی که به این ماده حساسیت داشته باشند ممکن است با عوارضی از قبیل خشکی، خارش، زبری یا زخم روی پوست مواجه شوند.

با وجود اینکه سدیم لورت سولفات یک ماده حساسیت‌زا است اما استفاده از آن در شوینده‌ها کاملاً قانونی است چون شوینده‌ها برای زمان کوتاهی با پوست تماس دارند و زود شسته می‌شوند. عوارض این ماده زمانی بروز می‌کند که برای زمان زیادی روی پوست باقی بماند. میزان استاندارد استفاده از این ماده نیم درصد تا دو و نیم درصد است.

نکات مهم در استفاده از SODIUM LAURETH SULFATE

فراورده‌های حاوی SODIUM LAURETH SULFATE برای افرادی که دارای بیماری‌های پوستی مانند پسوریازیس، روزاسه و درماتیت آتوپیک هستند مجاز نیست چون امکان تشدید حساسیت‌های پوستی وجود دارد. بهتر است قبل از استفاده از ترکیبات حاوی سدیم لورت سولفات تست عدم حساسیت را انجام دهید.

منبع:

https://www.acs.org

اشتراک گذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

شماره تلفن شما منتشر نخواهد شد. ما از این طریق شما رو به محض دریافت پاسخ مطلع می‌کنیم.
بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محتواهای مربوط به این مقاله

نخل اره ای (Saw Palmetto) چیست و چه خواصی دارد

نخل اره ای (Saw Palmetto) چیست و چه خواصی دارد

نخل اره ای یا ساوپالمتو یک درخت نخل کوتاه، بومی مناطق جنوب شرقی آمریکای شمالی است. نخل اره ای برای درمان بزرگی پروستات، بهبود عملکرد دستگاه ادراری و افزایش رشد مو استفاده می‌شود. برخی نیز از مکمل این گیاه برای تقویت میل جنسی، افزایش باروری و کاهش التهاب استفاده می‌کنند و نتایج آخرین تحقیقات اثرات ضد سرطانی آن را تایید کرده‌اند.

ادامه مطلب
انتخاب مسواک مناسب دندان شما

انتخاب مسواک مناسب دندان شما

انتخاب مسواک مناسب برای دندان اهمیت بسیار زیادی دارد و نقش مهمی در حفظ سلامت دهان و دندان ایفا می کند. انتخاب صحیح مسواک می تواند از بروز بیماری های لثه و پوسیدگی دندان پیشگیری کرده و در نتیجه به تقویت سلامت کلی بدن کمک شایانی نماید. انتخاب مسواک با اندازه، شکل و سفتی مناسب برای هر فرد، می تواند به تمیز کردن کامل و موثر دندان ها و لثه ها کمک کند. مسواک های با موهای نرم، به لثه ها آسیب نمی رسانند و در عین حال قادر به حذف پلاک و جرم دندانی هستند.

ادامه مطلب
درمان‌های خانگی برای کاهش حساسیت دندانی

درمان‌های خانگی برای کاهش حساسیت دندانی

انواع رو‌ش‌های خانگی برای کاهش حساسیت دندان وجود دارد. حساسیت دندان، یک مشکل شایع است که با استفاده از مسواک مناسب، خمیر دندان ضدحساسیت و روش‌های دندان پزشکی قابل کنترل است. در کنار این روش‌ها درمان‌های خانگی مانند استفاده از سیر، زردچوبه، محلول آب و نمک و… وجود دارد که با از بین بردن باکتری‌های دهان و همچنین کاهش التهاب لثه به رفع حساسیت دندانی کمک می‌کنند.

ادامه مطلب
خمیر دندان ضدحساسیت

خمیر دندان ضدحساسیت

خمیردندان‌های ضدحساسیت دارای ترکیباتی هستند که می‌توانند در کاهش حساسیت دندان‌ها نقش مهمی ایفا کنند. این محصولات حاوی مواد مسدودکننده‌ای هستند که قادرند مجاری میکروسکوپی موجود در دندان، که به بافت‌های حساس آن متصل می‌شوند، را مسدود کنند. این فرایند از انتقال محرک‌های دردناک مانند سرما، گرما یا اسیدهای موجود در غذاها و نوشیدنی‌ها به عصب دندان جلوگیری می‌کند. به این ترتیب، احساس درد و حساسیت دندان کاهش می‌یابد. با این وجود، باید توجه داشت که خمیردندان‌های ضدحساسیت تنها برای درمان حساسیت‌های خفیف تا متوسط دندان مناسب هستند و نمی‌توانند جایگزین درمان‌های پزشکی و تخصصی برای حساسیت‌های شدیدتر باشند. در مواردی که حساسیت دندان شدید است، ممکن است نیاز به درمان‌های پیشرفته‌تری مانند پر کردن، ترمیم یا روکش دندان باشد.

ادامه مطلب
سبد خرید